NIEUWS

Zwemles in de mei-vakantie...

Lees verder

 

Start zwemlessen

Beste ouder(s)/verzorger(s),
Zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen hebben wij afgelopen maandagavond definitief te horen gekregen dat de zwemlessen vanaf woensdag 17 maart 2021 weer van start kunnen gaan. Precies één jaar na de eerste sluiting kunnen wij gelukkig weer door, wat een verademing.
De afgelopen drie maanden hebben wij veel ouders en kinderen persoonlijk gesproken . Daarin werd ons al vaak de vraag gesteld hoe wij verder gaan als wij weer open mogen. De komende weken zullen in het teken staan van het hervatten van de zwemlessen.
Uit onze ervaring van de voorgaande lockdowns blijkt dat kinderen het zwemmen niet verleren maar dat het opfrissen van de verschillende zwemslagen wel weer even tijd nodig zal hebben. Voor het ene kind gaat dat makkelijker dan voor het andere kind; dit is ook afhankelijk van de periode dat uw kind reeds zwemles gehad heeft. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om uw zoon/dochter zo snel mogelijk weer op het niveau te krijgen van voor de sluiting.
De kinderen hebben allemaal nog twee inhaallessen tegoed. Voor de kinderen op de zondag is dat in het paasweekend en pinksterweekend.
Voor de kinderen van de woensdag en zaterdag is dat waarschijnlijk in de mei-vakantie, maar hierover krijgt u nog een mail.
Iedereen krijgt rond 20 maart een factuur van het lesgeld voor de maand maart die uiteraard verrekend word met de gemiste zwemlessen.
De doorlopende machtigingen worden dan ook weer gewoon automatisch afgeschreven.
Willen diegene die nog de facturen van het lesgeld voor de maand november en december hebben open staan dit zo spoedig mogelijk overmaken anders kunnen deze kinderen helaas niet meer deelnemen aan de zwemlessen.
Wij kijken er enorm naar uit om jullie en de kinderen vanaf volgende week weer te mogen verwelkomen zodat we weer kunnen doen wat we het liefste doen: kinderen met plezier leren zwemmen.
Voor eventueel nog vragen mag u mij altijd bellen of een whatsapp sturen op 06 44600693
Graag tot volgende week!
Met vriendelijke groet,
Michel van Hoorn
Zwemschool Annelies
E-mail: zwemschoolannelies@gmail.com of info@zwemschoolannelies.nl